top of page

Fri, Jul 24

|

Domein Marsnil

Yin & Mantra event

Ontdek wat er gebeurt wanneer yin yoga en mantra's samen komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yin & Mantra event
Yin & Mantra event

Tijd en locatie

Jul 24, 2020, 8:00 PM – 10:15 PM

Domein Marsnil, Batsheersstraat 35, 3870 Batsheers, België

Over het evenement

In het prachtige domein Marsnil is er vrijdagavond 24 juli tijd en ruimte om de werking van yin yoga en het zingen van mantra’s te ervaren.

Jolien Lammens van Stro.ohm maakt door middel van yin yoga ruimte om in jezelf te keren en heerlijk te stretchen. De focus ligt hier op tijd nemen voor je lichaam door diep en lang te stretchen. De houdingen worden langer aangehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te verkennen. Door merendeels zittende en liggende houdingen voor een langere periode aan te houden, worden de gewrichten en het bindweefsel gestretcht.

Lotte Verbeeck van Stemkracht laat je de de kracht van klank en muziek ervaren door verschillende mantra’s te zingen. Man = mind. Tra = trilling of projectie. Man-tra = Projectie van de mind door middel van geluid. Het zingen van mantra's beïnvloedt je lichaam, je geest en je ziel. Het is een vorm van meditatie waarbij we “voorbij het denken” gaan en dat zorgt dat je rust in je gedachten krijgt en ontspanning ervaart.

Neem je eigen mat, kussen, deken mee en doe gemakkelijke kledij aan met verschillende laagjes.

We starten om 20u met een sessie yin yoga met live-muziek tijdens de ontspanning om nadien ontspannen te kunnen meezingen. Ookal kan je niet zingen, ben je meer dan welkom!

Prijs: 25 euro over te schrijven op BE94735054574814  (inschrijving pas definitief na betaling)

Deel dit evenement

bottom of page