top of page
curieus.png

Tijdens de maand maart kan jij aan een voordelig tarief van 6 euro deelnemen aan verschillende vormen van yoga via curieus. 

Schrijf je in via onderstaande linken en rol je matje bij jouw thuis uit voor online kundalini yoga, yin yoga of gentle flow. De lessen gaan door via het platform zoom. Voor de les krijg je een link doorgestuurd waar je op dient te klikken.

 

Maak kennis met Hanne Daems & Jolien Lammens. Beide psychologen en yogateachers. Hanne laat je kennis maken met kundalini yoga en Jolien neemt je mee op reis richting yin yoga en gentle flow.
 

Op zoek naar meer rust, beweging, evenwicht?
Boek je online yoga les!
013 (2).jpg

Gentle Flow

Gentle flow is een zachte yoga Vinyasa. Vinyasa betekent stroom of flow. Het is een meer dynamische vorm van yoga waarbij de poses aan mekaar geweven worden, een meditatie in beweging op het ritme van je ademhaling met een mooie overgang naar ontspanning en relaxatie.

Woensdag 10 en 17 maart om 20u live online te volgen. Kan je er niet live bij zijn? 
Geen probleem dan krijg je de volgende dag de opname doorgestuurd!

016.jpg

Yin yoga

Bij Yin yoga kan je terecht als je nood hebt aan een relatief rustige les. De focus ligt hier op tijd nemen voor je lichaam door diep en lang te stretchen. De houdingen worden langer aangehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te verkennen. Door merendeels zittende en liggende houdingen voor een langere periode aan te houden, worden de gewrichten en het bindweefsel gestretcht. Yin yoga is dan ook dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken.

Zondag 7 en 28 maart om 9u30 live online te volgen. Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem dan krijg je de volgende dag de opname doorgestuurd!

017.jpg

Kundalini yoga

Kundalini Yoga wordt de yoga van het bewustzijn genoemd. Het is een yogavorm waarin zowel yogahoudingen, meditatie, ademhalingsoefeningen en mantra’s samen komen. In elke kundalini yogales versterken we ons zenuwstelsel zodat we beter met de uitdagingen in ons leven om kunnen gaan. We spannen ons fysiek in om nadien diep te kunnen ontspannen.

Een kundalini yogales is opgebouwd uit intunen, opwarmen, kriya (yogaset), relaxeren, mediteren en afsluiten.

Maandag 1 en 15 maart van 20u - 21u30 live online te volgen. Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem dan krijg je de volgende dag de opname doorgestuurd!

bynouchka211020-21.jpg

Jolien Lammens

zorgt voor een rustige les yin yoga waar je je lichaam al stretchend leert kennen en meer en meer tot ontspanning komt. Zin in meer uitdaging? Dan kan je ook bij haar terecht om dynamisch te bewegen op het ritme van de ademhaling tijdens een les Gentle Flow.

Hanne.jpg

Hanne Daems

gespecialiseerd in kundalini yoga. Waarbij je bewust kiest voor een versterking van je immuniteit. Tijdens de les warm je op, doe je een fysieke yoga set, is er rust voorzien en mediteer je. 

bottom of page